Studio Koelewijn Brüggenwirth is een gerenommeerd grafisch ontwerpbureau dat creativiteit combineert met hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Wij onderscheiden ons door maatwerk, focus op inhoud, oog voor detail, het gebruik van krachtige vormen en sterke typografie. Elke opdracht, ongeacht de omvang, beschouwen we als een avontuur. Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo, infographic, boek of uitgebreide bewegwijzering. Ons doel is om altijd te verrassen met een uniek ontwerp dat goed communiceert.

Een goed begin is het halve werk. Daarom beginnen we graag met een vrijblijvend gesprek, waarin alle wensen en mogelijkheden verkend worden. Ook kunnen we helpen bij het uitwerken van een briefing. In het creatieve proces zorgen we voor begeleiding in de verschillende fases, van een slim concept tot en met een doeltreffend eindresultaat. Een opdracht is voor ons geslaagd als de samenwerking resulteert in een ontwerp waar we samen trots op zijn.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak of offerte. We kijken uit naar een inspirerende samenwerking.

Judith Brüggenwirth en Jeroen Koelewijn